Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Dit is indicamp

 

JEKA VZW

 

Jeka vzw is een non-profit organisatie die, al meer dan 60 jaar, duurzame reizen voor jongerengroepen mogelijk maakt, zodat iedereen een evenwaardige en reële kans krijgt op de ontdekking van nieuwe horizonten, andere culturen en zichzelf.

Ons doel bestaat erin om steeds op zoek te gaan naar het meest eerlijke alternatief voor de reizen die onze jongeren willen ondernemen.

INDIVIDUELE KAMPEN

 

Door de vele vragen van ouders naar kampen voor individuele inschrijving bij JEKA, hebben we dan toch beslist om onze 60 jaar ervaring ten dienste te stellen van dit soort kampen. Niet langer zal JEKA enkel reeds gevormde groepen dienen, maar nu ook de mogelijkheid aanbieden toe te treden tot eigen JEKA-kampen, Indicamp.  

Wil jij ook toetreden tot een nieuwe groep vrienden alwaar het respect, de behulpzaamheid, het avontuur en de fun centraal staan? 

JEKA organiseert zelf het kamp en zorgt daarbij voor dynamische en bekwame monitoren, het transport, het logement, het eten en  natuurlijk fantatstische en onvergetelijke activiteiten.

ONZE WAARDEN

 

Als vereniging heeft JEKA altijd het humane aspect als één van haar kernwaarden verdedigd.

Zowel vrijwilligers, monitoren als medewerkers doen er echt alles aan om onze jongeren een kamp te bezorgen vol van onvergetelijke ervaringen.

Elke jongere is het waard om hem/haar/hun onze liefde, zorg, raad en ontwikkelingsmogelijkheden te geven.

 
Om dit doel te garanderen wordt alles wat JEKA onderneemt afgetoetst aan de volgende 6 pijlers:

Betrouwbaar
Duurzaam
Toegankelijk
Familiaal
Geëngageerd
Jeugdig fris
 ONZE MISSIE

 

JEKA wenst elk individu, zonder onderscheid, een reis aan te bieden ongeacht de cultuur, overtuiging en geaardheid, maar steeds met respect voor milieu, maatschappij en elkaar.

ONZE STRATEGIE

 

Om haar sociaal engagement na te komen, kiest JEKA en haar Indicamp voor "participatief reizen" als strategie.

Het participatief reizen vertaalt zich op de volgende 4 manieren:

 
.