Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Hongarije - Balaton


16 - 17 jarigen


Wat kan je meer vragen dan zon, water en leuke activiteiten op een kamp? Dit is ons 'Crazy fun in the sun' Indicamp!

Nabij Zamardi, a
an de oevers van het Balatonmeer, het op 1 na grootste meer van Europa, gaan we niet stilzitten. Het water is er lekker warm en de eerste 50m vanaf de waterkant zijn ondiep. Ideaal dus. We hebben super leuke activiteiten in petto voor op het water als in de bomen en op de begane grond. Voor éénieder wat wils.


Van 04/07/2022 tot en met 15/07/2022
 

Op het programma

 
Het Balatonmeer

Wat is het heerlijk vertoeven aan de oevers van dit warm meer. Je kan er zwemmen in water van 25° en leuke watersporten uitoefenen. Wij voorzien er alvast één naar keuze. Veel plezier.

Paintball + Karting

In de voormiddag racen met karts op een circuit van 550m en in de namiddag elkaar lekker afmaken tijdens het paintballen. Dat is het programma van deze actiedag.
Top, niet ?

Boedapest

Een bus neemt ons mee naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest, een absolute must see. Deze wereldstad wordt het Parijs van Oost-Europa genoemd. Via de gids kom je al snel te weten waarom. 

Waterski

Op het Wakeboardeiland wordt je gedurende 1 km lang getrokken door een kabel. Initiatie door instructeurs, uitsrusting en veiligheid gegarandeerd voor deze topactiviteit.
 

Balaton Tour

Tijdens deze tour breng je een bezoekje aan tal van leuke dorpen en bezienswaardigheden rondom het meer. Een unieke boottocht op het ondergronds meer van de Talpoca cave wordt het hoogtepunt. 

Fietstocht

Nood aan wat sport? Een half dagje heerlijk fietsen langs het meer, af en toe eens een duik in het water maken en vooral genieten van het zicht. De fietsen worden aan het logement geleverd. 

Discoboot

De aflsuiter van het kamp is een avondvaart per privéboot. We bewonderen de zonsondergang terwijl de beats pompen bij een lekker drankje en hapje. Jij zorgt voor de ambiance. What else ?

Animatie en spelen

Ludieke sportwedstrijden, opdrachten, uitdagingen en avondanimatie worden door onze monitoren voorzien. Wie denkt zich te moeten vervelen op Indicamp, heeft het mis!

 

Logement


We logeren in een hotel in Siofok, op 500m van de stranden van het Balatonmeer. 

Het hotel is volledig geprivatiseerd door JEKA VZW en beschikt over vele faciliteiten zoals airco, een multimediaruimte, een karaokebar en verschillende polyvalente zalen.
In de grote tuin, vinden jullie verschillende sportvelden en terrasjes, perfect voor het organiseren van buitenactiviteiten.

De deelnemers logeren in kamers van 2 tot 5 pers, deels met prive sanitair, deels met gedeeld sanitair.  

 

Maaltijden


Deelnemers genieten van een volpension formule in het logement.
De koks bereiden alle maaltijden voor het kamp: een ontbijtbuffet, een koude lunch en warm avondeten. Tijdens een daguitstap zullen er eveneens lunchpakketten worden voorzien. 

Uitzonderingen zoals voedselallergieën, specifieke dieëten of vegetarische maaltijden zijn mogelijk en kunnen opgegeven worden in een infofiche die elke deelnemer na inschrijving ontvangt.

Transport

 
Wij organiseren deze reis per luxe touringcars met alle nodige comfort. Indicamp werkt uitsluitend met haar vaste, ervaren partners en kan vertrouwen op een samenwerking van meer dan 30 jaar. Er worden 2 à 3 opstapplaatsen voorzien, later vastgelegd op basis van de regio van de ingeschreven deelnemers. Deze worden jullie tijdig gecommuniceerd.

Heenreis
Vertrek op 04/07/2022 in de avond om de dag nadien, in de vroege namiddag, aan te komen in Hongarije. Wij rijden s'nachts.

Terugreis 
Vertrek op 14/07/2022 s'avonds uit Hongarije. Het is een nachtreis met aankomst in België op 15/07/2022 tegen de middag. 

 

All-in prijs voor dit kamp:

€ 645 per persoon(*)
Voorschot van € 100

Inschrijven


Inschrijven en betalen is makkelijk via het online formulier onderaan deze pagina.
Na de inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en instructies omtrent alle modaliteiten van de betaling.

De prijs is steeds inclusief : 
Transport heen en terug
Logement in volpension
Activiteiten zoals beschreven
Annulatieverzekering + Reisbijstandsverzekering 
Begeleiding Indicamp-monitoren en Jeka-vrijwilligers
JEKA ondersteuning 24/24u 

 
 

Wat een kader voor onze jongeren!

In hun dagelijkse doen en laten worden onze jongeren steeds bijgestaan door een team van dynamische Indicamp-monitoren. Wij voorzien minstens 1 monitor per 10 deelnemers, waarbij een ervaren en gebreveteerd hoofdmonitor steeds de leiding van het kamp neemt. 

Maar meer dan enkel door de Indicamp-monitoren wordt elk kamp ook omkaderd door de Jeka-vrijwilligers ter plaatse. Een team volwassen vrijwilligers, ervaren  in het bijstaan van Jeka-groepen, zal op zijn beurt de hoofdmonitor bijstaan in geval van kleine problemen, medische gevallen, het organiseren van activiteiten, ...

Zonder de deelnemers te beperken in hun vrijheid, wordt een Indicamp steeds door ons volledige Jeka-kader omringd, tot in de kleinste details, zodoende de garantie op een perfect kamp maximaal is!

Bij Indicamp zit je goed en veilig!

Zowel een annulatieverzekering als een reisbijstandsverzekering zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Annulatieverzekering
De annuleringsverzekering heeft tot doel de kosten en vergoedingen van een deelnemer te betalen wanneer deze zijn aangegane verbintenissen met JEKA verbreekt ingevolge:  ZIEKTE, ONGEVAL OF OVERLIJDEN van de verzekerde of van een familielid tot de tweede graad. De verzekering treedt in werking mits voorlegging van een geneeskundig getuigschrift en voor zover de omstandigheid niet te voorzien was op het moment van de activatie.


Reisbijstandsverzekering

De reisbijstandsverzekering dekt alle kosten van hospitalisatie en heelkundige ingrepen, ambulatorische geneeskunde en mogelijke meerkosten voor een repatriëring van de gewonde of zieke naar België. De terugbetaling wordt voorzien binnen de 21 dagen na afgifte van de gevraagde bewijsstukken. 

Indicamp is een product van Jeka vzw, dat met, jaarlijks, 15.000 reizigers al meer dan 62 jaar ervaring heeft in de organisatie van groepsreizen voor jongeren. 

Het voordeel van een Indicamp;

 • De prijs omvat altijd het geheel van de reis en kent geen supplement.
 • De prijs is marktgewijs de laagste, voor een evenwaardig voorstel.
 • 62 jaar ervaring hoeft weinig betoog inzake betrouwbaarheid.
 • Een dubbel kader bestaande uit monitoren + Jeka-vrijwilligers op bestemming.
 • De transportfirma's hebben allen al meer dan 30 jaar een partnership met Jeka en gebruiken enkel luxe touringcars.
 • Het aanbod binnen Indicamp wordt samengesteld in overleg met de jongeren zelf, onze professionals maken er op hun beurt een totaalpakket van.
 • Jeka werkt enkel samen met de BIG-5 uit de verzekeringssector.
 • Elk kamp streeft maximaal naar duurzaamheid, de ecologische voetafdruk wordt beperkt.
 • Het familiale gevoel is eigen aan Jeka en deze lijn trekt zich volledig door binnen onze Indicampen.
 • Op elk van de bestemmingen heeft Jeka een doorwinterde relatie met de lokale bevolking en cultuur.
 • Maaltijden/menu's worden samengesteld onder leiding van professionals.
 • Een tweede, derde, vierde, ... kind, van hetzelfde gezin of samengesteld gezin, geniet steeds extra korting.
 • De logementen worden permanent opgevolgd op vlak van kwaliteit en zorg.
 • Administratieve documenten voor mutualiteiten en medische fiches ter opvolging worden jou toegezonden.


(*) 
Korting bij inschrijving meerdere kinderen
  

Enkel kinderen die deel uitmaken van éénzelfde gezin of samengesteld gezin. Om deze korting te bekomen, schrijft u één kind in en wacht u op de bevestigingsemail van deze inschrijving. Als bijlage van deze e-mail kan u een voucher terugvinden waarvan u de code invoegt bij de volgende inschrijving.     

 

Inschrijving

 
.