Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Hongarije - Visegrad


14 - 15 jarigen

 

De Donaubocht, ook Donau-elleboog genoemd, is een effectieve 90°bocht van de Donaurivier ten noorden van Boedapest.

Deze groene en heuvelachtige regio strekt zich uit van Esztergom tot Boedapest via Visegrad. Het is één van de populairste regio's van Hongarije, bijgenaamd de Koningin van de Donau.  

Hier heeft Indicamp een kamp bedacht bordevol actie, avontuur en een beetje cultuur, zowel op het water als op het land. Alles is aanwezig om er een onvergetelijk kamp van te maken. 

 


Van 31/07/2022 tot en met 11/08/2022
 

Op het programma

 
Dobogókő Trail

Via de kloof Rám-szakadék, waar we de rivier volgen en over ijzeren ladders de hoogteverschillen overwinnen, klimmen we naar de top. Daar bewonderen we het zicht over de gehele vallei. 

Kano en Sup

Zittend in een kano of op een SUP-board, varen we 2 à 3u op de Donau. We stoppen ook wel eens om een frisse duik te nemen. Jij kiest hoe je vaart, wij zorgen voor de ambiance. Een echte aanrader.

Boedapest

Een bus neemt ons mee naar de Hongaarse hoofdstad Boedapest, een absolute must see. Deze wereldstad wordt het Parijs van Oost-Europa genoemd. Via de gids kom je al snel te weten waarom. 

Touwenparcours/Canopy

Het touwenparcours met zijn 45 hindernissen is slechts een leuk voorproefje. Nadien komt de Deathride waar we over 11 pijlers na beneden glijden . Adrenaline verzekerd! 

Aquapark

Het weer zal bepalen of we de dag doorbrengen in openlucht of indoor. Waterpret gegarandeerd in een Aquapark gevuld met glijbanen, zwembaden met golfslag, en andere leuke activitieten...
 

Teambuilding Visegrad

Een dagje in middeleeuwse sferen met 2 kampen die via verschillende leuke opdrachten hun kleuren moeten verdedigen. Samenwerken is de boodschap om te winnen.
Let the battle begin! 

Animatie en spelen

Ludieke sportwedstrijden, opdrachten, uitdagingen en avondanimatie worden door onze monitoren voorzien. Wie denkt zich te moeten vervelen op Indicamp, heeft het mis!

 

Logement


Wij logeren in een mooi huis in het dorpje Leanufaly in de donaubocht.

Het huis is geprivatiseerd voor ons kamp en is voorzien van een eetzaal en een zonnig (overdekt) terras. De zeer grote tuin leent zich perfect tot de organisatie van buitenspelen. 

De deelnemers logeren er in kamers van 4 tot 8 personen met gedeeld sanitair.

Maaltijden


Deelnemers genieten van een volpension formule in het logement.
De koks bereiden alle maaltijden voor het kamp: een ontbijtbuffet, een koude lunch en warm avondeten. Tijdens een daguitstap zullen er eveneens lunchpakketten worden voorzien. 

Uitzonderingen zoals voedselallergieën, specifieke dieëten of vegetarische maaltijden zijn mogelijk en kunnen opgegeven worden in een infofiche die elke deelnemer na inschrijving ontvangt.

Transport

 
Wij organiseren deze reis per luxe touringcars met alle nodige comfort. Indicamp werkt uitsluitend met haar vaste, ervaren partners en kan vertrouwen op een samenwerking van meer dan 30 jaar. Er worden 2 à 3 opstapplaatsen voorzien, later vastgelegd op basis van de regio van de ingeschreven deelnemers. Deze worden jullie tijdig gecommuniceerd.

Heenreis
Vertrek op 31/07/2022 in de late namiddag om de dag nadien, in de namiddag, aan te komen in Hongarije. Wij rijden s'nachts.

Terugreis 
Vertrek op 10/08/2022, in de late namiddag, uit Hongarije. Het is een nachtreis met aankomst in België op 11/08/2022 tegen de namiddag. 

All-in prijs voor dit kamp:

€ 625 per persoon(*)
Voorschot van € 100

Inschrijven


Inschrijven en betalen is makkelijk via het online formulier onderaan deze pagina.
Na de inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en instructies omtrent alle modaliteiten van de betaling.

De prijs is steeds inclusief : 
Transport heen en terug
Logement in volpension
Activiteiten zoals beschreven
Annulatieverzekering + Reisbijstandsverzekering 
Begeleiding Indicamp-monitoren en Jeka-vrijwilligers
JEKA ondersteuning 24/24u 

 

Wat een kader voor onze jongeren!

In hun dagelijkse doen en laten worden onze jongeren steeds bijgestaan door een team van dynamische Indicamp-monitoren. Wij voorzien minstens 1 monitor per 10 deelnemers, waarbij een ervaren en gebreveteerd hoofdmonitor steeds de leiding van het kamp neemt. 

Maar meer dan enkel door de Indicamp-monitoren wordt elk kamp ook omkaderd door de Jeka-vrijwilligers ter plaatse. Een team volwassen vrijwilligers, ervaren  in het bijstaan van Jeka-groepen, zal op zijn beurt de hoofdmonitor bijstaan in geval van kleine problemen, medische gevallen, het organiseren van activiteiten, ...

Zonder de deelnemers te beperken in hun vrijheid, wordt een Indicamp steeds door ons volledige Jeka-kader omringd, tot in de kleinste details, zodoende de garantie op een perfect kamp maximaal is!

Bij Indicamp zit je goed en veilig!

Zowel een annulatieverzekering als een reisbijstandsverzekering zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Annulatieverzekering
De annuleringsverzekering heeft tot doel de kosten en vergoedingen van een deelnemer te betalen wanneer deze zijn aangegane verbintenissen met JEKA verbreekt ingevolge:  ZIEKTE, ONGEVAL OF OVERLIJDEN van de verzekerde of van een familielid tot de tweede graad. De verzekering treedt in werking mits voorlegging van een geneeskundig getuigschrift en voor zover de omstandigheid niet te voorzien was op het moment van de activatie.


Reisbijstandsverzekering

De reisbijstandsverzekering dekt alle kosten van hospitalisatie en heelkundige ingrepen, ambulatorische geneeskunde en mogelijke meerkosten voor een repatriëring van de gewonde of zieke naar België. De terugbetaling wordt voorzien binnen de 21 dagen na afgifte van de gevraagde bewijsstukken. 

Indicamp is een product van Jeka vzw, dat met, jaarlijks, 15.000 reizigers al meer dan 62 jaar ervaring heeft in de organisatie van groepsreizen voor jongeren. 

Het voordeel van een Indicamp;

 • De prijs omvat altijd het geheel van de reis en kent geen supplement.
 • De prijs is marktgewijs de laagste, voor een evenwaardig voorstel.
 • 62 jaar ervaring hoeft weinig betoog inzake betrouwbaarheid.
 • Een dubbel kader bestaande uit monitoren + Jeka-vrijwilligers op bestemming.
 • De transportfirma's hebben allen al meer dan 30 jaar een partnership met Jeka en gebruiken enkel luxe touringcars.
 • Het aanbod binnen Indicamp wordt samengesteld in overleg met de jongeren zelf, onze professionals maken er op hun beurt een totaalpakket van.
 • Jeka werkt enkel samen met de BIG-5 uit de verzekeringssector.
 • Elk kamp streeft maximaal naar duurzaamheid, de ecologische voetafdruk wordt beperkt.
 • Het familiale gevoel is eigen aan Jeka en deze lijn trekt zich volledig door binnen onze Indicampen.
 • Op elk van de bestemmingen heeft Jeka een doorwinterde relatie met de lokale bevolking en cultuur.
 • Maaltijden/menu's worden samengesteld onder leiding van professionals.
 • Een tweede, derde, vierde, ... kind, van hetzelfde gezin of samengesteld gezin, geniet steeds extra korting.
 • De logementen worden permanent opgevolgd op vlak van kwaliteit en zorg.
 • Administratieve documenten voor mutualiteiten en medische fiches ter opvolging worden jou toegezonden.


(*) 
Korting bij inschrijving meerdere kinderen
  

Enkel kinderen die deel uitmaken van éénzelfde gezin of samengesteld gezin. Om deze korting te bekomen, schrijft u één kind in en wacht u op de bevestigingsemail van deze inschrijving. Als bijlage van deze e-mail kan u een voucher terugvinden waarvan u de code invoegt bij de volgende inschrijving.     

 
 
er is geen ruimte meer beschikbaar
 
.