Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn.

aanpassen

Kroatië - Istrië


16 - 17 jarigenDroom je van een heerlijke strandvakantie? Zoek je ook actie en avontuur? Of wil je de sfeer opsnuiven in pittoreske kuststadjes ?
Istrië, in Kroatië heeft het allemaal!  Wij nemen je mee in de regio van Pula, op een kamp bordevol waterpret, avontuurlijke activiteiten en vooral veel zon, zee en strand ! Fun gegarandeerd. 


Van 11/07/2022 tot en met 22/07/2022
 

Op het programma

 
Aquapark op zee

Een volledig parcours, drijvend op het water met opblaasbare loopbruggen, klimmuren, tunnels... Kan jij dit foutloos? Ben jij de snelste? We zijn benieuwd.

 
Sporty Day

Een goed gevuld dagprogramma met zeekajak, mountainbike, wandelen, rotspringen en snorkelen, onder begeleiding.  De ideale all in one sporty day ! 

Stranddag

Een dagje strand in Fažana, lekker relax! Wie wenst kan zich uitleven op één van de watersportactiviteiten
(niet inbegrepen).
Niets moet, alles mag ! Enjoy.

Avonturenpark Glavani

De durvers zijn aan zet tijdens het touwenparcours in de bomen, ze zwieren op een reuzeschommel en doen nog zo veel meer. Alles onder professionele begeleiding natuurlijk.

Fish Picnic Cruise

Vaar in volle zee en langsheen de baaien, neem een duik in het water en geniet van een lekkere barbecue (vlees en vis). We sluiten af met een bezoek aan het stadje Rovinj.

Aquapark Istralandia

Wat dacht je van een dag vol waterpret in het aquapark Istralandia? Maar liefst 20 glijbanen, een golfslagbad en leuke animaties wachten op jou. 

Party Boot

We sluiten het kamp af met een leuke party op de boot. Muziek, dansen, en eventueel wat zwemmen, het kan! Drank voorzien wij, de ambiance is voor jou. 

Animatie en spelen

Ludieke wedstrijdjes, waterspelen en opdrachten à volonté, sporten op het strand en avondanimatie. Onze monitoren hebben van alles in petto voor jullie. 

 

Logement


We
logeren in een hostel op 100m van het strand, aan de rand van het gezellige havenstadje Fažana, met tal van leuke bars en restaurants.
Het hostel beschikt over een leuke chillroom om gezellige avonden te spenderen. Overal in het logement is airco voorzien.

Het logement beschikt echter niet zelf over een tuin, maar op 100m wandelen liggen het strand en de zee. Dus plek in overvloed voor het organiseren van buitenactiviteiten.

Deelnemers logeren in kamers van 2 tot 10 personen met gedeeld sanitair. 

Maaltijden


Alle deelnemers genieten van een verblijf in volpension. De maaltijden nuttigen we in een restaurant op slechts 50m van het logement.
De koks bereiden alle maaltijden voor het kamp: een ontbijtbuffet, een koude lunch en warm avondeten. 
Tijdens een daguitstap zullen er eveneens lunchpakketten worden voorzien. 

Uitzonderingen zoals voedselallergieën, specifieke dieëten of vegetarische maaltijden zijn mogelijk en kunnen opgegeven worden in een infofiche die elke deelnemer na inschrijving ontvangt.

 

Transport

 
Wij organiseren deze reis per luxe touringcars met alle nodige comfort. Indicamp werkt uitsluitend met haar vaste, ervaren partners en kan vertrouwen op een samenwerking van meer dan 30 jaar. Er worden 2 à 3 opstapplaatsen voorzien, later vastgelegd op basis van de regio van de ingeschreven deelnemers. Deze worden jullie tijdig gecommuniceerd.

Heenreis
Vertrek op 11/07/2022 in de namiddag, om de dag nadien aan te komen tegen de middag. Wij rijden s'nachts.

Terugreis 
Vertrek op 21/07/2022 na de middag uit Kroatië. Het is een nachtreis met aankomst in België op 22/07/2022 in de voormiddag. 

 

All-in prijs voor dit kamp:

€ 755 per persoon(*)
Voorschot van € 100

Inschrijven


Inschrijven en betalen is makkelijk via het online formulier onderaan deze pagina.
Na de inschrijving ontvang je een e-mail met de bevestiging en instructies omtrent alle modaliteiten van de betaling.

De prijs is steeds inclusief : 
Transport heen en terug
Logement in volpension
Activiteiten zoals beschreven
Annulatieverzekering + Reisbijstandsverzekering 
Begeleiding Indicamp-monitoren en Jeka-vrijwilligers
JEKA ondersteuning 24/24u 

 

Wat een kader voor onze jongeren!

In hun dagelijkse doen en laten worden onze jongeren steeds bijgestaan door een team van dynamische Indicamp-monitoren. Wij voorzien minstens 1 monitor per 10 deelnemers, waarbij een ervaren en gebreveteerd hoofdmonitor steeds de leiding van het kamp neemt. 

Maar meer dan enkel door de Indicamp-monitoren wordt elk kamp ook omkaderd door de Jeka-vrijwilligers ter plaatse. Een team volwassen vrijwilligers, ervaren  in het bijstaan van Jeka-groepen, zal op zijn beurt de hoofdmonitor bijstaan in geval van kleine problemen, medische gevallen, het organiseren van activiteiten, ...

Zonder de deelnemers te beperken in hun vrijheid, wordt een Indicamp steeds door ons volledige Jeka-kader omringd, tot in de kleinste details, zodoende de garantie op een perfect kamp maximaal is!

Bij Indicamp zit je goed en veilig!

Zowel een annulatieverzekering als een reisbijstandsverzekering zijn altijd inbegrepen in de prijs.

Annulatieverzekering
De annuleringsverzekering heeft tot doel de kosten en vergoedingen van een deelnemer te betalen wanneer deze zijn aangegane verbintenissen met JEKA verbreekt ingevolge:  ZIEKTE, ONGEVAL OF OVERLIJDEN van de verzekerde of van een familielid tot de tweede graad. De verzekering treedt in werking mits voorlegging van een geneeskundig getuigschrift en voor zover de omstandigheid niet te voorzien was op het moment van de activatie.


Reisbijstandsverzekering

De reisbijstandsverzekering dekt alle kosten van hospitalisatie en heelkundige ingrepen, ambulatorische geneeskunde en mogelijke meerkosten voor een repatriëring van de gewonde of zieke naar België. De terugbetaling wordt voorzien binnen de 21 dagen na afgifte van de gevraagde bewijsstukken. 

Indicamp is een product van Jeka vzw, dat met, jaarlijks, 15.000 reizigers al meer dan 62 jaar ervaring heeft in de organisatie van groepsreizen voor jongeren. 

Het voordeel van een Indicamp;

 • De prijs omvat altijd het geheel van de reis en kent geen supplement.
 • De prijs is marktgewijs de laagste, voor een evenwaardig voorstel.
 • 62 jaar ervaring hoeft weinig betoog inzake betrouwbaarheid.
 • Een dubbel kader bestaande uit monitoren + Jeka-vrijwilligers op bestemming.
 • De transportfirma's hebben allen al meer dan 30 jaar een partnership met Jeka en gebruiken enkel luxe touringcars.
 • Het aanbod binnen Indicamp wordt samengesteld in overleg met de jongeren zelf, onze professionals maken er op hun beurt een totaalpakket van.
 • Jeka werkt enkel samen met de BIG-5 uit de verzekeringssector.
 • Elk kamp streeft maximaal naar duurzaamheid, de ecologische voetafdruk wordt beperkt.
 • Het familiale gevoel is eigen aan Jeka en deze lijn trekt zich volledig door binnen onze Indicampen.
 • Op elk van de bestemmingen heeft Jeka een doorwinterde relatie met de lokale bevolking en cultuur.
 • Maaltijden/menu's worden samengesteld onder leiding van professionals.
 • Een tweede, derde, vierde, ... kind, van hetzelfde gezin of samengesteld gezin, geniet steeds extra korting.
 • De logementen worden permanent opgevolgd op vlak van kwaliteit en zorg.
 • Administratieve documenten voor mutualiteiten en medische fiches ter opvolging worden jou toegezonden.
 


(*) 
Korting bij inschrijving meerdere kinderen
  

Enkel kinderen die deel uitmaken van éénzelfde gezin of samengesteld gezin. Om deze korting te bekomen, schrijft u één kind in en wacht u op de bevestigingsemail van deze inschrijving. Als bijlage van deze e-mail kan u een voucher terugvinden waarvan u de code invoegt bij de volgende inschrijving.


     

 

Inschrijving

 
.